Igorov magični šou

0
U nedelju 17. aprila u Domu omladine od 12 časova biće održan mađioničarski pozorišni sepktakl

Igorov magični šou je mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta - od preškolaca do tinejdžera, ali i za njihove roditelje. Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti.  Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom i odlično uvežban, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha. Predstava je nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije Igorova ulična magija koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom nedeljno prikazivala na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B. Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija na balkanskim kongresima mađioničara.

Igorov magični šou premijerno je igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od ove godine, domaćin je Doma omladine Beograda, koji posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vraća pozorišni program.

Cene ulaznica: pojedinačne od 500 dinara za manje grupe (više od 5 ulaznica), 400 dinara za veće grupe i 300 dinara (više od 20 ulaznica)

makonda-tracker