Novi teatar za decu Aska nije ovca

1
Beograd ovog proleća dobija novo dečje pozorište Aska nije ovca koje zvanično počinje sa repertoarskim predstavama od marta na velikoj sceni bioskopa Šumadija na Banovom brdu

Predstave će se igrati subotom i nedeljom u 12 časova, a publika će za početak moći da se opredeli između romantične komedije Šrek i uzbudljive avanture Musketari, a već narednog leta posetioce očekuju još dve premijere kojima će repertoar biti upotpunjen. U bogatom ambijentu bioskopa Šumadija decu ne očekuju samo predstave, već i organizovani roditeljski vikendi, karaoke i razni drugi vidovi zabave u kojima će najmlađi građani ovog proleća moći da uživaju.

Prvi veći uspeh ovog pozorišta, koje je do sada bilo usmereno na zakup scene, dešava se decembra 2009. kada je predstava Šrek odigrana na potpuno nesvakidašnji način - na klizalištu Ade Ciganlije, gde je standardnu ekipu glumaca podržalo dvadeset mladih umetnika sinhronog klizanja kluba Mladost. Ove zime, Aska nije ovca osam puta nastupila je u Sava Centru, od toga čak dva puta na velikoj sceni uz prepuno gledalište.

TAGOVI: pozorište
makonda-tracker