Tajni dnevnik Adrijana Mola

0
Po motivima istoimenog romana Sju Taunsenda, predstava Tajni dnevnik Adrijana Mola premijerno će biti izvedena u pozorištu Dadov u četvrtak 3. marta sa početkom u 20 časova

Tajni dnevnik Adrijana Mola je upravo priča naših pubertetskih dana i buđenje iz idealizovanog sna o tome šta je život. Smeštena u osamdesete, u industrijsku zonu Velike Britanije, duhovita i inspirativna, namenjena je svim onim odraslima i večitim pubertetlijama. U predstavi igra 16 mladih ljudi, polaznika master grupe Studio Centra koji su šest meseci radili na jednom od najpopularnijih tinejdžerskih romana.

Dramatizaciju je radio Miroslav Trifunović a režiju Aleksandar Marković a igraju Pavle Simović, Bojan Živković, Marina Mišović, Sofija Ivanović, Nikola Kosić, Ivan Đurić, Tamara Danojlić, Tamara Popović, Jelena Jekić, Svetlana Ilić, Jovica Bukovala, Anđela Mikić, Nikola Vagić, Jelena Jovanović, Katarina Đurđević, Nevena Vračar.

Reprizna izvođenja zakazana su za 4. i 30. mart, takođe u 20 časova.

U proteklih pet godina, u produkciji Studio Centra izašlo je deset pozorišnih predstava namenjenih tinejdžerima, od kojih su Baš naš kabare – predstava na 8 svetskih jezika i Mi deca sa stanice Zoo postigle značajne uspehe kako na domaćim, tako  i na internacionalnim pozorišnim festivalima u Austriji i Nemačkoj. Studio Centar će tako i u godini svog prvog malog jubileja,nastaviti sa stvaranjem pozorišnog repertoara namenjenog mladoj publici. Za početak aprila planirana je još jedna predstava u produkciji Studio Centra, reč je o komadu 21.12.2012. autora i reditelja Nenada Radovića.

makonda-tracker