Ne propustite

Scenski spektakl "Telo kao instrument" 21. i 22. septembra u Beogradu!

0

Za grupu Alice in WonderBand septembar donosi lep jubilej i jednu pretpremijeru: 21. 09. na sceni Kosmodrom, Dorćolsko narodno pozorište, biće pedeseto igranje predstave "Da i Re, telo kao instrument".

alice in wonderband
alice in wonderbandfoto: Vladimir Nikodijević

Nagrađivana predstava je imala veliki uspeh u zemlji, regionu (Crna Gora, BIH) i inostranstvu (Francuska, Italija, Nemačka, Austrija). Režiju potpisuje Višnja Obradović. Izvođači su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Predstava u Beogradu gostuje 21. i 22. 09. u Dorćolskom narodnom pozorištu, Solunska 24, od 20.30 h.

 

Novi projekat „Rikataka tur“ je predstavljen na Piano city Novi Sad festivalu. Ovaj performans plešućeg orkestra donosi muziku sa Balkana, te nepokorne regije nepravilnih ritmova i raznovrsnih muzičkih tradicija.

 

Posle uspešnog nastupa na ceremoniji otvaranja, pored Nade Kolundžije i Slobodana Trkulje, najavljen je nastup za zatvaranju Kulturnog kaleidoskopa Fondacije Novi Sad 2021 krajem septembra.

 

 

„Ovi umetnici koriste samo svoja tela i glasove kao muzički instrument. Ništa više od toga. To čine doduše toliko energično, znalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i do dubina… To što oni nude je čista energija, ritam u svom praobliku.“

Peter Kes, Zidojče Cajtung

 

Poslušajte ih:

 

 

makonda-tracker