aKTUELNO

Miloš Biković ponovo u ulozi admirala u melodrami "Dama sa kamelijama"

0

Jedan od najtalentovanijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ponovo će posle kraće pauze zaigrati u ulozi Armana Divala od 14. juna na Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Dama s kamelijama, Miloš Biković
Dama s kamelijama, Miloš Bikovićfoto: Promo

Predstava "Dama sa kamelijama" napisana po romanu Aleksandra Dime u režiji Juga Radivojevića već pet sezona se igra na "kartu više" na sceni Narodnog pozorišta.

Veoma mi je drago što se ponovo vraćam u ovu ulogu" kaže u izjavi za sajt Narodnog pozorišta, Miloš Biković čija će direktna partnerka na sceni kao Margarita biti glumica Marija Vicković koja tu ulogu tumači od premijernog izvođenja 1. oktobra 2013 godine

Dama s kamelijama, Marija Vicković i Miloš Biković
Dama s kamelijama, Marija Vicković i Miloš Bikovićfoto: promo

Ovaj poznati glumac nastupao je na sceni čuvenog Moskovskog umetničkog akademskog teatra, a ostvario je i uspešnu saradnju sa slavnim ruskim rediteljem i oskarovcem Nikitom Sergejevičem Mihalkovim u filmu "Sunčanica".

 

Svoju uspešnu internacionalnu karijeru Miloš Biković je nedavno obogatio i veoma zapaženim nastupom u filmu "Izvan granica realnosti", u kojem glavne uloge tumače on i slavni holivudski glumac Antonio Banderas.

 

U podeli su i Nebojša Dugalić (Žorž Dival),Slobodan Beštić ( Grof de Žire),Stela Ćetković ( Pridans), Zorana Bećić (Nanin),Dimitrije Ilić(Varvilj), Andreja Maričić (Gaston Rije), Milena Đorđević (Nišeta), Lepomir Ivković (Gustav) i Bojana Stefanović (Olimpija).

 

 

makonda-tracker