Vodimo vas u pozorište

Osvojite ulaznice za predstavu "Pijani" u Ateljeu 212

0

U Ateljeu 212 u utorak 6. marta od 20 časova igra se predstava Ivana Viripajeva "Pijani" u režiji Borisa Liješevića. Pišite nam i osvojite ulaznice.

foto: Promo
foto: Promo

Radnja ovog komada se odigrava negde na Zapadu, u nekom od današnjih velegrada, u kome je 14 likova (bankari, menadžeri, dobrostojeći sloj savremenih tehnokrata i intelektualaca, plus jedna prostituka), zbog različitih povoda, pijano. To pijanstvo je samo maska, preko koje oni mogu da se osmele i kažu istine koje čak ni sami sebi ne smeju trezni da priznaju, istine koje otkrivaju koliko besmisleno, ništavno i podlo žive. U tom „kolektivnom monologu“ neki od njih ipak dolaze do saznanja, da na svetu postoji i nešto drugo, nešto zbog čega vredi živeti, a to su ljubav i nada.


U predstavi igra skoro čitav ansambl Ateljea 212: Dara Džokić, Svetozar Cvetković, Bojan Žirović, Jelena Đokić, Nenad Ćirić, Branka Šelić, Nebojša Ilić, Isidora Minić, Branislav Trifunović, Jelena Petrović, Dejan Dedić, kao i mladi glumci: Marta Bjelica, Vuk Jovanović i Strahinja Blažić.

Autor scenografije je Aleksandar Denić, a kostima Maja Mirković.

 

***

Glossy svojim čitaocima poklanja ulaznice za ovu predstavu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv predstave za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a ulaznice se pruzimaju na blagajni Ateljea 212.

makonda-tracker