Cirque du Soleil konkurs za najlepši crtež klovna

0
U susret gostovanju najpoznatije svetske atrakcije Cirque du Soleil Saltimbanco, Arena Beograd poziva mališane da učestvuju na izboru za najlepši crtež na temu Moj klovn, a sve što je potrebno jeste da mališani donesu svoje crteže u subotu, 6. novembra u TC Uš

Svi radovi biće izloženi u holu Beogradske arene tokom gostovanja Cirque du Soleil Saltimbanco a najlepši će biti nagrađeni ulaznicama za ovaj događaj. Radove na temu Moj klovn najmlađi posetioci će moći da predaju svake subote zaključno sa 20. novembrom klovnovima u šoping centru Ušće. Dovoljno je da se na poleđini rada ostave osnovni podaci: ime i prezime, adresa i kontakt telefon.

Veseli klovnovi iz udruženja Maslačak prirediće vam jednu od najboljih zabava u gradu i definitivno zagrejati atmosferu za nastup jedinstvenih klovnova svetske trupe Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil sa predstavom Saltimbanco, gostovaće u Beogradskoj areni od 24. do 28. Novembra. Sa preko 50 izvođača iz 20 različitih zemalja, Saltimbanco akrobati će ostaviti sve bez daha i pokazati neverovatnu snagu tokom solo tačaka i epskih ansambala. Publika će biti u prilici da vidi neverovatno prkošenje gravitaciji na kineskim štapovima, akrobatsku vožnju bicikla, dvostruki trapez, piramidu napravljenu od ljudi kao i vesele, jedinstvene klovnove. Umetnici koji su deo predstave svakodnevno prolaze umetničke treninge, treninge spretnosti i koordinacije, na sebi nose ručno rađene kostime koji im pristaju bolje od vlastite kože. Raznobojan, zabavan i zadivljujući u svakom trenutku Saltimbanco predstavlja zabavu za celu porodicu.

Ulaznice za Cirque du Soleil Saltimbanco u prodaji su po cenama od 2200, 2600, 3000, 3400, 4000 i 6600 dinara, a možete ih naći i na infopultu TC Ušće.

makonda-tracker