Svetska premijera

Bah na kamili dojezdio u Beograd? Otkrijte sve tajne jedinstvenog muzičkog putovanja

0

Predstava "Bah jezdi na kamili – muzičko putovanje" je jedinstvena prilika da vidite decu iz Sjedinjenih Američkih Država, Kine, Kipra i Srbije, zajedno na sceni pozorišta Pinokio, kako pevaju, igraju, glume i sviraju dočaravajući putovanje Johana Sebastijana Baha kroz vreme i kontinente.

foto: Promo
foto: Promo

Inspirisani knjigom Džin Fu, svetski poznate kompozitorke i dirigentkinje, rediteljka Vanže Žang, sa autorskom ekipom je oblikovala ovu razdraganu muzičku i pozorišnu avanturu kroz koju upoznajemo različite kulturne baštine.

 

Kroz brojne pevačke i igračke numere i dijaloge, publika će naučiti da su životni izazovi prilika da se iz njih izađe sa novom snagom, znanjem, veštinom i kako da poraz pretvore u pobedu.

 

Na sceni je 35 veoma talentovanih izvođača, koji dolaze iz različitih sredina i kultura da bi ujedinjeni svoju kreativnu energiju poklonili beogradskoj publici.

foto: Promo

U produkciji Global Intercultural Performing Arts Cast (GIPAC), Pozorište lutaka Pinokio i International Prodigy Orchestra and Choir (IPOC) održaće se svetska premijera predstave za decu i mlade "Bah jezdi na kamili – muzičko putovanje", u petak, 29. decembra 2017. godine u 12 i 17 sati. Predstava je namenjena deci i mladima, uzrasta od 3 do 16 godina i traje 45 minuta.

makonda-tracker