Tražila se karta više

Zbog ogromnog interesovanja: Još jedan datum za Ponoćnu čaroliju u našem glavnom gradu

0

Prava euforija zavladala je ovog vikenda zbog "Ponoćne čarolije". Ova predstava premijerno je izvedena u Beogradu, u prepunoj sali Dečijeg kulturnog centra, a zbog ogromnog interesovanja publike igraće se ponovo u našem glavnom gradu 23. decembra.

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić

Do tada, fantastična ekipa glumaca obići će Srbiju i doneti praznični duh u sve krajeve naše zemlje!

 

Sala u kojoj je "Ponoćna čarolija" premijerno izvedena bila je premala da primi sve zainteresovane, zbog čega je odlučeno da se predstava odigra još jednom u Beogradu.

Drago nam je zbog tako velike pažnje koju je izazvala predstava 'Ponoćna čarolija'. Svesni smo da je deo publike ostao bez mogućnosti da prisustvuju premijeri, pa smo u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom odlučili da otvorimo još jedan datum za igranje u Beogradu.

 

Kako nam javljaju sa prodajnih mesta, deo karata i za nove datume već je prodat, zato preporučujemo svim zainteresovanima da na vreme obezbede svoje ulaznice", poručuju iz produkcije "Emotion", koja stoji iza organizacije ove predstave.

Fantastični mladi glumci Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Stefan Radonjić, Anita Stojadinović i Vladimir Vučković, na čelu sa rediteljem Vladanom Đurkovićem doneli su pred publiku predstavu koja na autentičan način govori o prazničnoj čaroliji, a najmlađu publiku uči da drugarstvo i zajedništvo moraju biti sastavni deo svakog detinjstva.

 

Predstava "Ponoćna čarolija" u produkciji "Emotion Live" igraće se u Smederevu 21. decembra, Nišu 22. decembra, Novom Sadu 24. decembra i Kragujevcu 29. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.

 

1 / 5 Foto: Željka Dimić

 

Karte za "Ponoćnu čaroliju", bez koje ove praznici neće proći, mogu se kupiti putem Eventim servisa i na sajtu Eventim.rs.

makonda-tracker