priča koja je osvojila sve

Otkrivamo: Šta se dešava u ljubavnom trouglu Mirke Vasiljević, Marijane Mićić i Saše Joksimovića?

0

Danima unazad polemiše se o problemima koji su zadesili Mirku Vasiljević, Marijanu Mićić i Sašu Joksimovića.

foto: Promo
foto: Promo

Jedna čeka unapređenje, druga želi da upozna njegovu mamu, dok on samo želi da provede mirno popodne sa svojom devojkom. Međutim, koja od njih dve će pobediti u ovom ljubavnom trouglu ostaje da saznamo premijerno u subotu, 2. decembra, na predstavi "Mr BIG u Beogradu".

 

Veoma smo uzbuđeni zbog premijere jer verujemo u ovu predstavu i radujemo se izvođenju pred publikom, pošto smo je sa mnogo ljubavi pripremali. Igram lik Saki koja je brat iz kraja, opasna zavodnica i koja je spremna da se do kraja bori za svog muškarca" - podelila je Mirka Vasiljević dan pre premijere.

 

foto: Promo

 

Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.

 

Lik koji igram, Mari, je luckasta, vesela i veoma promišljena mlada dama. Ona želi da ostvari svoj cilj na kome je dugo radila tako da neće dozvoliti da je bilo ko poremeti u tome. Sa kakvim će se izazovima naši likovi susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali "mir u kući" i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će saznati uskoro" - ističe Marijana Mićić, dok Saši Joksimoviću, kao domaćem Zverki ne preostaje ništa drugo nego da se složi sa svojim partnerkama.

foto: Promo

 

Premijeru predstave publika će moći besplatno da pogleda u subotu, 2. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker