Predstava koju ćete voleti

Katarina Stojanović: Radujem se što će publika imati priliku da me vidi u ulozi princeze

0

Istaknuta na večernjoj i dečijoj sceni, televizijska i pozorišna glumica Katarina Stojanović koja je nedavno završila sa snimanjem jednog istorijskog - dokumentarnog filma, zatim započela snimanje drugog filma o kojem će se tek više znati, najavila je premijeru predstave ,,Princeza na zrnu graška'', u kojoj igra princezu.

foto: Promo
foto: Promo

Pripreme za predstavu su trajale mesecima, jer ovoga puta u ovaj novi projekat uloženo je mnogo truda i rada, a deca su ta koja će dati ocenu!

 

U Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica u Beogradu, na velikoj sceni, 02. decembra 2017. godine sa početkom u 17:00 časova, biće održana premijera predstave ,,Princeza na zrnu graška'' po tekstu Mine Ćirić, u režiji Katarinine koleginice, Maje Kolundžije Zoroe.

 

foto: Promo

 

U pitanju je moderan i savremen tekst, rađen po motivima istoimene, svima poznate bajke.

 

Veliko mi je zadovoljstvo što ću igrati u još jednom predstavi rađenoj po motivima klasične, dobro poznate bajke, a opet osavremenjene i prilagođene današnjem vremenu. Radujem se što će publika imati priliku da me vidi u ulozi princeze. Veoma sam zadovoljna saradnjom sa kolegama i nadam se da ćemo ispuniti očekivanja publike'' izjavila je na probi Katarina Stojanović.

 

foto: Promo

 

Glumačka ekipa: Katarina Stojanović, Saša Đurašević, Vladimir Cvejić, Marija Puškarov Popović.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker