Ne propustite

Već 4 godine za ovu predstavu se traži karta više: Priča o četvorici momaka koja nikada neće zastariti

0

U okviru saradnje Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i Narodnog pozorišta u Beograda, predstava Zdrav(o) život(e)!/ High Life (režija Nikola Zavišić) gostuje 11. oktobra na sceni „Raša Plaović“ u Narodnom pozorištu iz Beograda,

foto: Promo
foto: Promo

Dramatičnu komediju, čija je premijera bila u SNP-u pre više od četiri godine (9. februara 2013) režirao je Nikola Zavišić. U osnovi ovog komada Lija Mekdugala, kanadskog dramskog pisca mlađe generacije, jeste priča o četvorici momaka, bivših zatvorenika, bez posla, ali „jakih na rečima“ i sigurnih u uspeh plana kako da se brzo stekne novac koji će im obezbediti nov početak. Igraju: Igor Pavlović (Dik), Ivan Đurić (Doni), Nenad Pećinar (Bag) i Marko Savić (Bili).


Ovo je jedna od najgledanijih predstava Drame SNP–a koja se već 4 godine igra na kartu više, gostovala je i učestvovala na mnogim festivalima (Teatar fest u Banjaluci 2013, Kikindski pozorišni festival 2013, Pozorišni maraton u Somboru 2014, Šabačko pozorište 2014, NP Subotica, 2014, Kovinski pozorišni susreti 2017. i drugim pozorištima). Izvođena je 54. puta i do sada je videlo 5 hiljada gledalaca.

makonda-tracker