PREMIJERNO 19. septembra u 20h

Zabrana i revolt, dan i noć : Priča o tajnoj kući beogradskih intelektualaca (FOTO)

0

Pozivamo Vas na jedinstveno pozorišno iskustvo i prvu imersivnu predstavu u Beogradu “Dan u Noći”.

foto: Promo
foto: Promo

Postoji kuća u Beogradu koja krije tajne beogradskih intelektualaca, umetnika i aktivista kroz vekove. Kuća u kojoj su se preplitali revolucionari i udbaši, ljudi lakog i sumnjivog morala i elitni doktori, umetnici i običan svet. Kuća u kojoj se sve stapa u jedno i jedno se stapa u sve.

foto: Promo

Ona skriva i na momente otkriva kontrasne priče koje su nas inspirisale u kreiranju ove imersivne pozorišne predstave. Paradoks kroz koji živi kuća, zabrana i revolt, dan i noć, učmalost i živost kuće, uglađenost duha i oronula spoljašnost, као i ličnosti koje su prolazile, zadržavale se i živele u ovoj kući čine srž ove predstave. Predstava se bazira na devising procesu, fizičkom i image teatru, uz veliku posvećenost i entuzijazam svih uključenih.

 

Pozivamo vas da svojim prisustvom i učešćem domaštate razvoj dalje istorije ove kuće!

 

Premijera je bila 10. maja, a sada počinje izvođenje u novoj sezoni. U septembru će izvođenje biti u utorak 19. septembra u 20h, Strogi Centar, Gospodar Jevremova 43

foto: Promo


Cena karte: 400rsd. Zbog ograničenog broja publike, molimo vas da rezervišete kartu na vreme. Rezervacije karata možete izvršiti kod Milena Todorovic na 0655303542. Karte će se kupovati/preuzimati sat vremena pre početka predstave.

 

Polifonije. U okviru programa BITEF Polifonije predstava će se izvoditi 26. septembra u 12h. Ulaz je besplatan.

makonda-tracker