Dani Danila Bate Stojkovića u Vrnjačkoj Banji

Povodom sedamdeset i šest godina od rođenja legendarnog glumca Danila Bate Stojkovića u Vrnjačkoj Banji će se od 10. do 12. avgusta održati manifestacija pod nazivom Dani Danila Bate Stojkovića
0
1 / 7 Foto: Story Arhiva

Mnogobrojne kolege legendarnog glumca pripremiće i serviraće hranu i piće po Batinom jelovniku i Batinoj karti pića 10. i 11. avgusta u restoranu Srbija. Svečano otkrivanje portreta u reljefu sa likom Danila Bate Stojkovića, čije će ime nositi amfiteatar u Vrnjačkoj Banji, održaće se 11. avgusta sa početkom u 19:30 časova na Čajkinom brdu, a koktel koji priređuju Batini prijatelji biće upriličen u hotelu Breza 11. avgusta u 21 čas.

U počasnom odboru pored supruge pokojnog glumca Olge Stojković i mnogih uglednih ličnosti biće i vlasnik Pink kompanije Željko Mitrović, generalni direktor Pinka Sveta Milićević, kao i glumci Dragan Nikolić, Milena Dravić, Radoš Bajić, Milorad Mandić, Petar Kralj, Bogdan Diklić, Dušan Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Vlada i Bajka, Ljiljana Stjepanović, Dragan Okanović, Sonja Divac.

RTV Pink je medijski pokrovitelj ove manifestacije.

makonda-tracker