Gramofondžije i u Beogradu

0
Proslavljeni srpski DJ i producent nastupiće na Beer Festu, gde će promovisati novi svetski hit singl Brasilian.

Širom sveta proslavljeni srpski DJ producent Marko Milićević Gramophonedzie, ekskluzivno će nastupiti na predstojećem Beogradskom Beer Festu 18. avgusta. Kao jedna od glavnih zvezda festivala, Gramofondžija će imati svoj poseban veliki šou program, na kome će predstaviti svoj najnoviji DJ set i specijalne goste.

- Radujem se što ću nastupati na Beer festu u Beogradu, posle dugo vremena. Moram priznati da osećam određenu pozitivnu napetost, jer je ipak naša publika najvažniji kritičar moje muzike i setova. Nadam se da sam dovoljno sazreo kao Gramofondžija i da će im se dopasti moj novi singl za koji mislim da ce biti odličan follow-up nešto drugačijeg stila - otkriva Marko Milićević, jedno od najvećih svetskih muzičkih iznenađenja godine.

U istom periodu biće održana globalna promocija njegovog novog hit singla Brasilian, koji se već uveliko miksuje u DJ setovima širom klupske muzičke scene ovog leta. Virgin/Positiva je, kao jedna od najuticajnijih izdavačkih kuća za elektronsku muziku, na ovaj način najavila nastavak i razvoj izuzetne saradnje na projektu Gramofondžije, podstaknute neverovatnim uspehom debi singla Why Dont You.

Gramofondžija je u svetskim muzičkim krugovima nezvanično proglašen za kuma sving-hausa otkako je njegov autentični mega hit Why Don’t You trijumfalno ušao na međunarodne muzičke top liste. Numera je ponela epitet jedne od najistaknutijih svetskih klupskih bombi godine, omiljena od velikana DJ scene poput Karla Koksa, Denisa Ferera, Rodžera Sančeza, Normana Džeja i mnogih drugih.

Posebna počast njegovoj jedinstvenoj kreativnosti i uspehu, Marku Milićeviću je ukazana na najvećoj svetskoj muzičkoj konferenciji proleća 2010, u Majamiju, tokom nastupa pored već legendarnih Dejvida Gete i Ded Mausa, kao posebno izabranom predstavniku žanra plesne scene matične izdavačke kuće Virgin/Positiva Records.

Njegov originalni miks se nalazi na prestižnoj A listi BBC 1 radija, podržane od strane svih BBC-jevih voditelja i DJ-eva. Jedan od najpoznatijih voditelja BBC ONE radija, Skot Mils, nedavno je u svom programu uživo pozvao Gramofondžiju, kao proslavljenog muzičkog predstavnika Srbije, da učestvuje u specijalnom programu ove vodeće svetske radio stanice povodom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Marko Milićević je nastupao sa najvećim svetskim imenima elektronske muzike koja su se predstavila našoj publici kao što su Bob Sinkler, Rodžer Sančez, Dejvid Morales, Bejsment Džeks, Džunior Džek i sa posebnim zadovoljstvom najavljuje dugo očekivani nastup sa svojim specijalnim gostima na predstojećem Beer Festu.

makonda-tracker