Edo Maajka u MTV Expressu

0
Ove srede, 14. jula u 20 časova, u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici predstaviće se jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Edo Maajka.

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, karijeru započinje kao jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, sada poznatijeg kao Defence. Edo dobija ponude od nekoliko izdavačkih kuća i potpisuje za Menart čiji je izvođač i danas. Njegov prvenac Slušaj mater izlazi 2002. i Edo postaje najbolji debitant te godine na područiju Hrvatske, Bosne i Hercegovine ali i na prostorima Slovenije, Srbije i Makedonije biva odlično prihvaćen.

Svojim drugim albumom, No sikiriki, Edo potvrđuje svoj status jednog od najboljih MC-ja Balkana. Nastupa sa pratećim bendom Lexaurini ili sa DJ Soul-om, DJ Olidobolli, u skoro svim gradovima bivše Jugoslavije i po mnogim klubovima i festivalima Europe. Treći album Stigo ćumur mu donosi, kao i prethodni albumi, mnoštvo nagrada i pohvala u medijima. Sarađuje sa prvacima srpske hip hop scene Sky Wikluhom, Ajs Nigrutinom, Timbeom, Marchellom i Bassivity ekipom. Njegove pesme govore o socijalnoj nepravdi, ljubavi, mržnji, ratu, nacionalizmu, ljudima uopšte, hip hopu, grafitima u maniru storytellinga.

Pogledajte šta je Edo Maajka odlučio da izvede za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 14.jula 2010. u 20 časova.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede od 20 časova, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na gledanom muzičkom kanalu.

makonda-tracker