FOTO

Nakon uzbudljivog finala, proglašena čak dva pobednika Zvezda Granda

0

Spektakulrno finale Zvezde Granda završeno je sa čak dva pobednika, a publika je prethodnih meseci imala priliku da uživa u njihovim izvođenjima. Jedan od pobednika već vam je poznat od ranije.

foto: Promo
foto: Promo

Naime, odlukom stručnog žirija pobedio je Aleksa Perović, dok je drugi pobednik Riste Risteski po sms glasovima publike.

 

foto: Promo

Oba kandidata nisu krila oduševljenje zbog ovog laskavog priznanja, kao ni zbog činjenice da će kao nagradu od „Grand produkcije“ dobiti po dve pesme, ali i po automobil.

 

foto: Promo

S druge strane, stručni, kao ni produkcijski žiri, nisu hteli, umeli, niti mogli da sakriju emocije i oduševljenje zbog sjajno odrađenog posla tokom cele godine i odabira 13 najboljih, kao i samih pobednika.

 

foto: Promo

Posebna poslastica za sve gledaoce bio je spektakularan nastup Jelene Karleuše i Ace Lukasa koji su premijerno otpevali duetsku pesmu, ali i nastup plavokose dive u duetu sa bugarskom zvezdom Azisom.

foto: Promo

Bilo kako bilo, jos jedna sezona najpopularnijeg takmičenja na Balkanu završena je ovacijama, a dominantan rejting koji je ova emisija imala tokom cele godine, nastaviće se i od jeseni, budući da čelnici Granda najavljuju nešto potpuno novo na televizijskoj sceni.

makonda-tracker