ritam leta

Zemlja gruva u Dubrovniku: Spremni za ljubav i more

0

Popularni beogradski bend kreće na regionalnu turneju u okviru koje će nastupiti u Dubrovniku, gde će snimiti spot za novi hit singl.

foto: Promo
foto: Promo

Ovog leta Zemlja gruva promoviše hit singl simboličnog naziva – Ljubav i more. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radnjić aka Zoe Kida.

 

Uz vrele ritmove, te sjajne hitove Zemlja Gruva uskoro kreće i na regionalnu, ili kako oni kažu – komšijsku turneju. Ljubitelje benda očekuje šest koncerata od 7. do 15. jula širom ex-Yu prostora, a ruta je sledeća:


07.07. Bijeljina BH Beer Fest
09.07. Podgorica @Montenegro caffe/pub 
11.07. Dubrovnik Zemlja Gruva at Park Orsula
13.07. Herceg Novi Pivnica Herceg Novi
14.07. Mostar OKC Abrašević
15.07. Šipovo Festival ZET od Šipova 2017

 

Veoma se radujemo regionalnoj turneji i uzbuđeni smo što ćemo ponovo svirati za našu publiku u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni. Po drugi put sviramo na Orsula Festivalu u prelepom Dubrovniku, ovoga puta kao predgrupa svetskoj zvezdi Femi Kutiju. Njegova muzika je mnogo uticala na stvaranje našeg muzičkog izraza i velika nam je čast što ćemo sa njim deliti binu. Iskoristićemo par dana da u Dubrovniku snimimo kadrove za spot Ljubav i more i prenesmo sjajnu energiju i lepote ovog grada," kaže Ana Radonjić aka Zoe Kida.

Spot za pesmu Ljubav i more bend će snimati u Dubrovniku.

 

foto: Promo

 

Inače, pre tačno godinu dana iz Zemlje gruva stigao je odgovor na pitanje Šta stvarno želiš?, a reč je o drugom albumu ovog izuzetno popularnog i upečatljivog beogradskog benda. Šta stvarno želiš objavljen je pod samostalnom etiketom Gruvlend, na njemu se nalazi osam novih, te dve ranije objavljene numere – Jednom je sada i Sudopera.

 

Svim ljubiteljima dobre muzike i fanovima Zemlje gruva album je u celini dostupan na Youtube-u i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike (Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud...). Posle hitova Đango i Vucibatina konačno uživamo u novom zaraznom hitu Zemlje gruva - Ljubav i more.

makonda-tracker