icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

rajder liste

Zahteva svetskih zvezda pred Gitarijadu: The Cult i Nazareth su bili skromni

Podeli:

Zvezde ovogodišnje, 51. Zaječarske Gitarijade krajnje je skromne u svojim zahtevima organizatorima.

foto: Promo
foto: Promo

 

Ijan Ostburi i ekipa su u rajderu tražili najobičnije obroke i namirnice, s tim što je naglašeno da svi moraju biti organskog porekla, bez masti i što zdraviji.

 

Bend je takođe insistirao da, po završetku koncerta, sva preostala hrana i piće budu odnešeni najbližem domu za beskućnike.

 

Sav escajg, kao i šolje za čaj i kafu, moraju biti od pravog materijala, a ne plastike i stiropora. The Cult je zelenim slovima napisao poglavlje u rajderu u kojem moli organizatore da budu što zeleniji – da sve što je moguće bude eco friendly, od recikliranih materijala. Izričito su naglasili da svaka prostorija u kojoj borave mora sadržati odvojene kontejnere za reciklažu, razvrstane po prirodi materijala (staklo, papir, plastika i sl.).

 

Takođe, podržavaju svaku inicijativu organizatora da njihov boravak u Zaječaru i sam koncert oplemene akcijom koja će doneti dobrobit našoj planeti i očuvanju okoline.

 

Zanimljivo je da su za svog hosta, tj. osobu koja im pomaže na tom koncertu oko smeštaja, transporta, keteringa i sl. naglasili da, pored znanja jezika i poznavanja grada, mora da poznaje sve muzičke radnje u istom.

 

Zvezde završne večeri Gitarijade, škotski Nazareth, još je skromniji u svojim zahtevima – očigledno je da bend preferira belo i crno vino, a takođe su molili za pepeljare gde god da zakon dozvoljava pušenje.

 

foto: Promo

 

Od vode najviše konzumiraju vodu od kokosa, dok piju isključivo bezalkoholno pivo.

 

Organizatori su uveliko spremni za početak 51. Gitarijade, koja će se održati od 29.juna do 1.jula na stadionu Kraljevica u Zaječaru. Ulaz na Gitarijadu, kao i boravak u Rock kampu sa obrokom, besplatan je.

 

Inicijalizacija u toku...