Glen Hjuz na Drinskoj regati

0
Legendarni roker Glen Hjuz, sarajevska grupa Crvena jabuka i beogradski Partibrejkersi nastupiće na manifestaciji The Most fest u okviru sedamnaeste Drinske regate koja se održava 16. i 17. jula u Bajinoj Bašti

Drinska regata koja se tradicionalno održava sedamnaestu godinu za redom u Bajinoj Bašti na vodotoku reke Drine od Perućca do Rogačice, poslednjih nekoliko godina dobila je prateći program u vidu muzičke manifestacije The Most fest.

Prve večeri, u petak 16. jula, na izletištu Rača uz samu obalu Drine, festival će od 18 časova otvoriti mladi bendovi iz cele Srbije, a kao zvezda večeri nastupiće grupa Crvena jabuka iz Sarajeva koja će izvoditi dobro poznate hitove sa svojih jedanaest albuma.

Subota je rezervisana za popularnog Vladu Džeta i Karavan Radija 202, uz direktan prenos na radio talasima do 21 sat, kada na scenu stupa muzička legenda Glen Hjuz. Posle dvočasovne svirke ovog bivšeg člana sastava Deep Purple i Black Sabbath, nastupiće bend Partibrejkers koji će promovisati svoj novi album Krš i lom, čime će se i završiti The Most fest.

makonda-tracker