presrećna

U Beograd je došla zbog jedne važne stvari: Jedan poseban događaj izazvao je velike emocije Nine Badrić (FOTO)

0

Na svečanosti u Beogradu, pop pevačici Nini Badrić uručena je prestižna radijska nagrada "Naxi palma" za pesmu "Dani i godine" koja je po izboru slušalaca Naxi radija proglašena za najbolju pesmu objavljenu u prethodnih godinu dana.

foto: Promo
foto: Promo

Pesma "Dani i godine" nesumnjivo je osvojila najviše simpatija radijske publike, a da je pravi hit potvrdilo se i na svečanoj dodeli "Naxi palme" organizovanoj u hotelu Radisson Blu Old Mill Belgrade. Poznata pevačica dočekana je ovacijama, a vrhunac večeri bilo je izvođenje pobedničke pesme uživo.

 

Nina Badrić je iskazala veliku radost i zahvalnost Naxi radiju i slušaocima povodom ove prestižne radijske nagrade:

 

Najviše mi znače nagrade slušalaca, onih koji prate i cene ono što ja radim. To je velika čast, hvala Naxi radiju! U Beograd sam iz Zagreba stigla samo na dodelu Naxi palme, jer je ovo priznanje za mene jako važno. Pesma "Dani i godine" je privukla sreću, ona govori o srećnoj ljubavi, o ljubavi koja je jedva dočekana i koja je zatvorila sva razočaranja i tuge za sobom. Pesma će imati neki svoj put u životu ako postane evergrin, za šta mislim da ima velike šanse, a možda će trajati puno duže nego što ću ja trajati, što bi mi bilo veliko zadovoljstvo", zaključila je ovogodišnja dobitnica “Naxi palme”.

foto: Promo

Srećna sam što postoje ljudi koji stvaraju ovako lepu i kvalitetnu muziku i nadam se da će "Naxi palma" biti dobar vetar u leđa Nini Badrić da u tome istraje i da nam pokloni još mnogo lepih pesama. Posebno sam ponosna na to što ovo priznanje ne služi samo kao ukras u vitrini muzičara, već kao potvrda da će njihova pesma postati evergrin", rekla je Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija.

foto: Promo

 

Nakon zvaničnog dela programa, na koktelu za prijatelje i saradnike, prisutne je zabavila nova muzička zvezda Ivana Vladović u pratnji poznate kompozitorke Aleksandre Sare Milutinović na gitari.

 

Dodeli nagrade "Naxi palma 2017" prisustvovale su i brojne značajne ličnosti iz sveta kulture i muzike, među njima i Sanja Ilić, Ana Stanić, Sara Jovanović, Tijana Pečenčić, Nevena Božović, Petar Peca Popović i drugi. 

 

foto: Promo

 

makonda-tracker