muzika

Ana Ćurčin nastupa pre Cigarettes after sex u Beogradu

0

Kantautorka Ana Ćurčin nastupiće sa svojim bendom pre Cigarettes After Sex na njihovom prvom nastupu u Srbiji zakazanom za 18.jul na bazenima 11.april.

foto: Marija Strajnić
foto: Marija Strajnić

 Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Nastupu pre Cigarettes After Sex se jako raduje:

Mešavina je osećanja da nam je velika čast kao muzičarima da delimo istu scenu ali i da ćemo kao publika uživati da slušamo njihov koncert. Njihov senzibilitet mi je jako blizak ali i hrabrost da stoje iza svoje muzike u današnje vreme kada nije popularno praviti pesme koje nisu dovoljno 'glasne' ili 'prijemčive', kaže Ana i poziva vas da budete deo ove neverovatne letnje večeri!  

 

foto: Zdenko Petrovski

Cigarettes After Sex u Beogradu sviraju prvi put i to u okviru turneje kojom promovišu svoj prvi studijski album! Ovaj dream pop kolektiv iz Bruklina koji predvodi Greg Gonzalez, oformljen je 2008.godine u El Pasu. Prolazio je brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije

 

Ulaznice po ceni od 1700 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop.rs, kao i online na www.ddtickets.rs

makonda-tracker