vodimo vas na koncert

Uzbudljivi spoj ritma i borilačkih veština: Osvojite ulaznice za koncert korejskih bubnjara

0

Koncertom perskusionističko-akrobatske grupe Tago biće zvanično završeni Dani korejske kulture – Skokni do Koreje koji su počeli 20. maja. Pišite nam i osvojite ulaznice

foto: Promo
foto: Promo

 

Članovi Tago grupe su mlađe generacije korejskih muzičara i kombinuju korejske tradicionalne instrumente, od najvećih do najmanjih perkusija, sa borilačkim veštinama.

 

Perkusionisti izvode sve ritmove od tradicionalnih do savremenih i sjedinjuju se sa plesačima u uzbudljivim pokretima i akrobatici.

 

Koncert će se održati 14. juna u Dvorana Doma Sindikata, sa početkom u 20:00h.

 

Ipak za sve one koji bi voleli da ipak vide na delu ovu neobičnu trupu, moći će to da urade dan ranije, u utorak od 19.00 do 19.30 časova kada će u Knez Mihailovoj, na potezu Fontana – Ruski car biti organizovan flash mob akcija gde će tago pokazati deo svog znanja i umeća.

 

foto: Promo

 

Ambasada Republike Koreje organizovala je Dane korejske kulture u cilju promocije kulture ove daleke zemlje, ali i stvaranja jačih veza između korejskog i srpskog naroda.

 

Program prvih Dana korejske kulture, se odvijao na više lokacija i obuhvatio je koncerte, izložbe, modne i kulinarske događaje, predavanja o jeziku i kulturi, politički seminar i prezentaciju popularne korejske kulture.

 

Ukoliko želite da osvojite 2 ulaznice za koncert, pišite nam na redakcija@glossy.rs, s naznakom Za Tago.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a karte se preuzimaju u Domu sindikata.

 

 

Save

makonda-tracker