E-play nastupio u Kulturnom centru Srbije u Parizu

0
Povodom Svetskog dana Muzike u ponedeljak 21. juna u Kulturnom centru Srbije u Parizu održani su koncerti srpskih muzičara koji su privukli veliku pažnju publike, ali i francuskih medija

Nastupale su grupe Loulou Đine koja već nekoliko godina unazad važi za jednu od najatraktivnijih etno džez grupa u Francuskoj, zatim pop rok grupa Lutke iz Beograda i etno rok grupa Zetod iz Talina čiji koncert je realizovan u saradnji sa Estonskim Kulturnim Institutom u Parizu.

Na kraju večeri nastupio je i beogradski elektro rok sastav E-play koji je energičnim scenskim nastupom predstavio svoju uspešnu desetogodišnju karijeru i oduševio oko dve hiljade prisutnih gledalaca. Nastup grupe E-play pobrao je mnoge pozitivne komentare, naročito među prisutnim novinarima i izveštačima specijalizovanih lokalnih muzičkih medija.

Koncerti su održani na platou ispred Kulturnog centra Srbije koji se nalazi u jednoj od najprometnijih pešačkih zona Pariza, preko puta Centra Žorž Pompidu. Podršku u realizaciji koncerata pružili su Ministarstvo kulture Republike Srbije i Ambasada Republike Srbije u Francuskoj.

makonda-tracker