Bečej noću

Pravi spektakl za sve ljubitelje dobrog zvuka: Plavi orkestar, Van Gogh i Maljčiki obećavaju nezaboravan provod!

0

Plavi orkestar, Van Gogh, Anna & the Barbies, Maljčiki (tribute to Vlada Divljan) i ekipa Državnog posla učesnici su festivala "Bečej noću" koji će biti održan u subotu, 17. juna, na Trgu oslobođenja u Bečeju. Koncert počinje od 19.30, a ulaz je slobodan!

foto: Promo
foto: Promo

Festival organizuje opština Bečej povodom otvaranja renoviranog centralnog gradskog trga, a ovom prilikom će biti otkrivena i spomen-ploča uticajnom pop muzičaru i kreativnom vođi kultnih Idola Vladi Divljanu (1958-2015) u Gradskom pozorištu Bečej.

Izuzetno nam je drago što ćemo nastupati u Bečeju jer dolazimo u kraj gdje nas kroz godine i generacije uvijek dočeka naša publika. Bend je u naponu sviračke snage pa Bečejci mogu očekivati spektakl Plavog orkestra", poručuje Saša Lošić Loša, frontmen jednog od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije.

foto: Promo

 

Van Gogh je jesenas proslavio 30 godina postojanja spektakularnim koncertom u ispunjenom Belexpo centru u Beogradu, sa kog je nedavno objavljen live spot "Neumeren u svemu". Time je bend najavio bogatu letnju koncertnu sezonu na kojoj će jedna od najvažnijih stanica biti i festival "Bečej noću".

 

Radujemo se koncertu u Bečeju. Publika može da očekuje kao i uvek energičan nastup benda i proširenu set listu pesama kako sa svih prethodnih tako i sa aktuelnog albuma 'Neumeren u svemu'", najavljuje Zvonimir Đukić Đule, frontmen Van Gogh-a.

 

foto: Promo

 

Pored toga, festival “Bečej noću” je sjajna prilika da upoznamo mađarski alternativni hip-hop, pop-rok bend bend Anna and the Barbies koji predvode sestra i brat Anna i Sámuel Pásztor. Bend je osnovan pre 13 godina sa jasnim i ambicioznim ciljem da prodrma muzički svet svojim spektakularnim živim nastupima i da albumima pomeri granice rokenrola. Predvođen ekscentričnom pevačicom Anom, bend je u međuvremenu postao omiljen u Mađarskoj zahvaljujući hitovima kakvi su "Álmatlan", "Márti dala", "Ünnepélyesen fogadom"...

 

foto: Promo

 

Festival “Bečej noću” upotpuniće nastup benda Maljčiki, koji će svirati najpoznatije pesme Vlade Divljana, a na bini će im se pridružiti i poznati pevači iz Bečeja i okoline. Program će voditi popularni trojac čuvenog televizijskog serijala "Državni posao" - Dimitrije Banjac, Dejan Ćirjaković i Nikola Škorić.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker