Bili Ajdol: Koncert za pamćenje na Ušću

Nastupom legendarnog Britanca Bilija Ajdola, koji je energijom i nastupom oduševio mnogobrojnu publiku, zatvoren je prvi muzički festival Ušće fest.
2
1 / 28 Foto: Vladimir Šporčić

Koncert je počeo tačno u 21 sat, a završio se u 22 i 30. Sat i po vremena energije, odličnog zvuka i hitova, najkraći su opis ovog spektakla. Kiša nije omela zadovoljne posetioce, a kao po komandi, počela je da pada odmah nakon završetka koncerta.

Iako je ranije najavljeno, Slađana Milošević i njen bend nisu nastupili, pošto je menadžment Bilija Ajdola procenio da njegov  koncert mora da počne ranije nego što je predviđeno kako bi se izbegle nevolje sa najavljenom kišom.

Music Star Production je i pored nevolja sa vremenskim prilikama koje su pratile ovaj festival zadovoljan prvim muzičkim festivalom će Fest i za narednu godinu obećavaju još bolji program.

Organizatori vraćaju novac za ulaznice za koncert Gorana Bregovića i Severine u svojima prostorijama u Dositejevoj ulici broj 21. Novac za ulaznice koje su kupljene na šalterima Card Servisa (Beogradska Arena i šoping centar Ušće) i Eventima refundira se na šalterima tih prodavaca. Kada dolaze po svoj novac, građani treba da donesu fotokopiju lične karte.

makonda-tracker