sjajne vesti

Poseban rođendan u životu Zdravka Čolića: Legendarni pevač objavio novu pesmu i spot

0

Danas, tačno u podne publika širom regiona, na sam rođendan Zdravka Čolića, imaće priliku da premijerno pogleda novu muzičku priču naziva Mala!

foto: Promo
foto: Promo

Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetne pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

 

Zajedno sa ekipom suradnika, Zdravko je nedavno boravio na vrlo zanimljivim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa više od trideset sati snimljenog materijala. Od Kotorske općine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija zabilježene su čari i ljepote starih primorskih ulica i predivnih zdanja, koje do sada nisu viđene u glazbenim spotovima.

Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma s novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio s mojim dugogodišnjim suradnicima. Tekst i muziku napisao je Bajaga, a Nikša Bratoš je napravio aranžman", rekao je Čolić.

- Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga Male, kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču, koju deli s modelom Bojanom Karasom. U igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom - otkrio je redatelj Keky.

 

makonda-tracker