Queen Real Tribute bend vraća se sa brazilske turneje

Queen Real Tribute band iz Srbije prethodnih mesec dana boravio je u Brazilu gde je odsvirao petnaest sjajnih koncerata u različim krajevima ove egzotične zemlje
0
1 / 3 Foto: Promo

- Prešli smo četrdeset hiljada kilometara za mesec dana, odsvirali petnaest ozbiljnih koncerata i svi su prezadovoljni učinkom. Koncerti su bili odlično posećeni, čak su se posle nastupa stvarali redovi od po deset metara ispred bekstejdža. Ono što nam je posebno drago jeste da smo nastupali u istom klubu u Riju de Žaneiru gde je nastupio i argentinski Queen tribute koji slovi za jedan od najboljih Queen tribute bendova na svetu, ali fanovi su daleko bolje prihvatili naš sastav. Možda su Argentinci odlično kostimirani i ušminkani, ali svirka i energija koju je Queen Real Tribute bend proizvodio, nikog nije ostavila ravnodušnim - kaže njihov menadžer Nenad Jelenković.

Doček benda iz Brazila zakazan je za nedelju u 21 čas na Kalemegdanu, odnosno na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a, gde će se emitovati najzanimljiviji snimci sa prethodne turneje, a nakon toga će grupa Queen Real Tribute i nastupiti.

Već od sledeće nedelje bend se primema za nastupe u Sarajevu, Varaždinu i na konvencijama Queen fanova u Pragu i Bratislavi.

makonda-tracker