Zvezde na Summertime festivalu

0
Od trećeg do sedmog jula u Sava centru se održava letnji džez festival na kome će nastupiti slavni umetnici iz SAD i Engleske
foto: promo
foto: promo

Festival će trećeg jula otvoriti američka džezerka Di Di Bridžvoter, koja će predstaviti svoj novi album Eleanora Fagan to Billie With Love from Dee Dee Bridgewater posvećen Bili Holidej. Sledećeg dana nastupa mlada srpska pevačica Lena Kovačević, koja živi u Holandiji, čiji će nastup biti prilika za promociju nedavno objavljenog debi albuma Dobar dan za pevanje. Trećeg dana festivala nastupiće slavna grupa Temptations, koji su svirali i na prvom Summertime festivalu 1991. godine pored Bi Bi Kinga, a ove godine predvodi ih pevač Dejmon Haris. Ovo veče biće posvećeno fank muzici, a na petočasovnom koncertu nastupiće i Fred Vesli s bendom The New JB’s i grupa Tower of Power. Festival će zatvoriti legendarni Džef Bek, koji će u Sava centru nastupiti u okviru turneje na kojoj promoviše novi album Emotion and Commotion.

Karte za ove koncerte mogu se kupiti na blagajni Sava centru i u Bilet servisu po cenama od 1.900, 2.300 i 2.500 dinara.

makonda-tracker