beogradska filharmonija poziva publiku

Počinje glasanje: Odaberite kompozicije koje želite da čujete na najvećem koncertu klasične muzike na otvorenom u Srbiji!

0
Beogradska filharmonija poziva publiku da izabere kompozicije koje bi želela da čuje na najvećem koncertu klasične muzike na otvorenom u Srbiji, 25. juna 2017. godine.
foto: Promo
foto: Promo

Publika može da glasa na sajtu Beogradske filharmonije za numere sa liste od 25 kompozicija OVDE.

 

Kompozicije koje dobiju najviše glasova biće izvedene na besplatnom koncertu koji Filharmonija priređuje na mestu gde će se u budućnosti nalaziti nova zgrada, u novobeogradskom bloku 13, u blizini Palate Srbija, pod upravom šefa-dirigenta Gabrijela Felca.

 

Na listi kompozicija koje je ponudila Filharmonija nalaze se najpoplarnije numere klasične muzike, od Bizeove Karmen, Ravelovog Bolera, valcera Štrausa i Šostakoviča, preko Mamba iz filma Priče sa zapadne strane i Imperijalnog marša iz Ratova zvezda, do Konjovićeve Velike čočečke igre i Hristićeve Grlice.

 

Beogradska filharmonija poziva publiku iz svih krajeva Srbije, naročito porodice sa decom, svoje pretplatnike i sve one koji do sada nisu imali prilike da je čuju, na veliki koncertni piknik tokom kojeg će uživati u najlepšim numerama koje su sami izabrali.

makonda-tracker