18. maja

Ensh: BESPLATNA ŽURKA za sva čula

0
Ensh je atrakcija koju je neophodno ne samo zvučno već i vizuelno doživeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove tako i kroz energijom nabijene žive performanse, te će spektakl koji najavljuje za četvrtak 18. maj, zaista to i biti!
foto: Promo
foto: Promo

Budući da je nastupajući širom Kanade i Evrope usavršio live-act, odlučio je da ga i prezentuje koncertom u Elektropioniru, na žurci koja nadražuje sva čula koncertne publike.

Za Beograd smo se potrudili da napravimo nešto više od obične svirke - intimni spektakl prepun iznenađenja. Kostimi, scenski i svetlosni efekti i svi mi kao glumci! Ulaz je besplatan pa pozivam publiku da dođe u što većem broju, jer žurku planiramo da snimamo za naredni spot, koji ćemo plasirati širom Evrope i Kanade, pa taman da svet vidi da su u Beogradu najzabavniji ljudi na planeti", poziva Ensh sve Beograđane i goste grada u četvrtak u Elektropionir!

foto: Promo

Celovečernji šou upotpuniće i nastup sve atraktivnijeg i popularnijeg Sergio Lounge-a, beogradskog tastaturiste, koji dokazuje da je muzika svuda oko nas, pa i u kompjuterskoj tastaturi.

makonda-tracker