Učenici Aleksandre Kovač snimili album

Dobitnica MTV nagrade Aleksandra Kovač vodi školu pevanja Beogradski Glas, a njeni najtalenovaniji učenici nedavno su dobili priliku da pokažu svoj talenat i snime album pod nazivom 10
0
1 / 5 Foto: Promo

Album Beogradski Glas 10 nastao je iz ideje Aleksandre Kovač i Romana Goršeka da se pruži šansa mladim ljudima koji žele da se bave kvalitetnom muzikom, a pohađaju školu pevanja Beogradski Glas. Na albumu svoj talentat pokazuju neki od najboljih učenika različitih godišta, od 7 do 23 godine, a slušaoce vode na nezaboravno putovanje kroz različite muzičke stilove, od rock’n’roll-a, soul-a, i R&B-ja, preko magičnih balada, do dečijih pesama komponovanih na tekstove Duška Radovića i Jovana Jovanovića-Zmaja.

Ovo je album za ljubitelje dobre muzike svih uzrasta i pruža mogućnost našoj publici da čuje neke nove mlade, kvalitetne ljude, koji uz podršku Aleksandre i Romana, napokon imaju šansu da pokažu šta znaju.

Aranžmani i produkcija su u duhu sadašnjeg vremena i stoje rame uz rame sa vrhunskom svetskom produkcijom, što smo uostalom i navikli od ovog uspešnog producentskog tima.

Mladi pevači škole I hora Beogradski Glas, svojim glasovima, muzikalnošću, kvalitetom i ljubavlju prema muzici, daju primer svojim vršnjacima kako se velikim trudom i radom mogu postići vrhunski dometi u interpretaciji.

Prvi album škole pevanja Aleksandre Kovač Beogradski Glas, pod nazivom 10, u prodaji od 9. juna, ekskluzivno u knjižarama Delfi, Laguna, i na sajtu www.beogradskiglas.com.

makonda-tracker