hit!

Apsolutni hit Lapsus benda: 10 miliona pregleda za pesmu "Budalo"

0
Lapsus bend napravio je pravi hit sa pesmom "Budalo", a pregledi za ovu pesmu su svikim danom sve veći i veći.
foto: Promo
foto: Promo

 

Pesma "Budalo" od premijere je oborila mnoge rekorde u slušanosti i broju podela na društvenim mrežama u regionu, a sada već počinje da bude i glavni konkurent za titulu Hita godine jer je spot za pesmu "Lapsus band-a" za manje od deset nedelja pregledalo fascinantnih 10 miliona posetilaca youtube-a!

 


LAPSUS znači PROVOD: Najpopularniji bend u regionu otvorio sezonu letnjih izlazaka! (VIDEO)

 

Ova zaista impozantna brojka pokazuje da pesma nakon što je dve nedelje bila prva po broju pregleda u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, ali i Nemačkoj i Austriji, nastavlja da osvaja srca publike u regionu ali i šire.

 

 

Ponosni smo, srećni i zahvalni publici što voli ono što radimo. To je velika privilegija, ali i obaveza da i u budućnosti opravdamo poverenje i dodatno zaslužimo ljubav publike. Učinićemo sve da tako i bude- rekli su ovim povodom momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu.

PAO PRVI MILION ZA GREŠNU VILU: Lapsus band i Đani napravili duet za pamćenje!

 

 

A da ozbiljno to i misle da sprovedu u delo, članovi najveće regionalne muzičke senzacije dokazaće i time što za naredni period planiraju da snime čak tri nove pesme, uprkos tome što imaju preko 70 zakazanih koncerata tokom leta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rc61jC_60r0

 

makonda-tracker