u okviru promocije novih singlova

Ulaz će biti BESPLATAN: Eleven i Art Diler obećavaju 3 sata svirke!

0
Bendovi Eleven i Art Diler u subotu će nastupiti u okviru promocije svojih novih singlova...
foto: Promo
foto: Promo

Eleven je šabački alternativni rock bend koji je na sceni od 2008. godine, a iza sebe ima album "A Moment Of Silence" i EP "Randevu" objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media. Članovi benda uključuju i članove renomiranih domaćih sastava Goblini i Ništa Ali Logopedi, a iza sebe imaju dosta, kako samostalnih, tako i festivalskih nastupa. Njihov poslednji singl "Sneg" objavljen je marta ove godine za istu izdavačku kuću i naišao je na pozitivne reakcije publike.

 

Art Diler je hard rock bend osnovan 2006. godine. Iza sebe imaju studijski album "Miris jeseni" čiji je naslovni singl proglašen hitom godine 2007. na radiju Beograd 202, a sam album proglašen najboljim debi albumom po izboru slušalaca istog radija 2009. godine, kada je i objavljen.

 

Bend se na scenu vratio novim singlom "Na ovaj dan" objavljenim za izdavačku kuću Lampshade Media koji je naišao na sjajan prijem pubike i jako brzo nakon objavljivanja zabeležio zavidan broj pregleda na jutjubu. Iza sebe imaju pregršt nastupa i važe za nekog kome je live nastup specijalnost.

 

Eleven i Art Diler nastupiće u klubu Rokanje u okviru promocije svojih novih singlova objavljenih za ovu izdavačku kuću. Ulaz na koncert će biti besplatan, a momci iz bendova obećavaju tri sata svirke.

makonda-tracker