Del Arno Band u bašti KST-a

1
Del Arno Band, najstariji aktivni autorski reggae bend na prostorima bivše Jugoslavije, održaće u četvrtak 17. juna koncert u bašti KST-a u Beogradu.
Foto: Aleksandar Zec
Foto: Aleksandar Zec

DAB odgovara, na ovaj način, zahtevu njegovih brojnih poštovaoca da se češće pojavljuje u Beogradu i ne dozvoli da se pauze između koncerta protegnu na više godina. Gotovo tačno nakon godinu dana ponovo će svi koji ih vole moći da vide majstore roots muzike. Bašta KST-a je odabrana jer pruža dovoljno intime da svi mogu da se osećaju prijatno, dovoljno ventilacije jer je na otvorenom i dovoljno urbanosti jer se nalazi u dvorištu tri elitna fakulteta. Valja podsetiti da je KST za ovaj bend dugi niz godina bio praktično stalno prebivalište - tu su se spremali i koncerti i novi albumi, te se DAB u ovom klubu oseća kao kod kuće. Inače, ovaj koncert nailazi u trenutku kada DAB priprema novi album kao i još nekoliko iznenađenja pred 2011. godinu, kada će slaviti 25 godina svog postojanja.

 Karte za koncert u pretprodaji koštaju 700 dinara, a na dan konceta 800 dinara i mogu se kupiti u KST, Felix shopu (TC Sremska, I sprat) i na blagani Doma Omladine.

TAGOVI: koncertKST
makonda-tracker