dugo smo čekali na ovo

Žurka koja se ne sme propustiti: Zvuci psihodelije i underground plesne muzike odzvanjaće KC Gradom! (FOTO)

0
Rebolledo je isporučivao neverovatnu kombinaciju psihodelije, world music-a i vrhunske underground plesne muzike.
foto: Promo
foto: Promo

Možda bi najbolji opis onoga što nas očekuje 19.maja od 23h u KC Gradu bila jedna rečenica iz intervjua sa Mauriciom Rebolledom:

Mnogo volim uticaje muzike iz kraja u kome sam odrastao (Veracruz u Meksiku), It's happy, it's repetitive and it can be deep.

Upravo to i očekujemo od umetnika koji stvara u okviru raznih projekata. Od debi albuma Super Vato iz 2011. godine pa sve do poslednjeg regularnog Mondo Alterado iz 2016.

 

Lista veoma bliskih saradnika govori o kakvom kalibru se radi: Superpitcher, Matias Aguayo, Red Axes ili Maceo Plex. Stalna saradnja sa etiketom Kompakt mu između ostalog donosi i jedan od top ten mixeva 2014. godine za Resident Advisor pod nazivom Momento Drive.

 

foto: Promo

 

Upravo oko gostovanja u Beogradu se očekuje njegovo novo izdanje i to remixa pod nazivom Mondo Re Alterado. Priča o Rebolledu ide dotle da ga je magazin Forbs uvrstio među 50 najuticajnih kreativaca iz Meksika. 


Pretprodaja ograničenog broja karata za ovaj intimni spektakl sa prijateljima počela je 3.maja u KC Grad-u po ceni od 500 rsd. Naredna cena iznosiće 650 rsd, dok će na sam dan nastupa iznositi 800 rsd.

 

makonda-tracker