USPEŠNO ODRŽAN NAXI DAN ZA PAMĆENJE

Ekskluzivni koncert za odabrane: Kiki Lesendrić i Piloti oduševili fanove!

0
U četvrtak, 4. maja održan je Naxi dan za pamćenje sa Kikijem i Pilotima, u okviru koga je dvadeset najvećih fanova posetilo studio ovog benda i uživalo u eksluzivnom koncertu za odabrane, na kome su Piloti izveli dobro poznate hitove “Svet je lep kada sanjamo”, “Slučajno”, “Leto je” i “Kao ptica na mom dlanu”.
foto: Promo
foto: Promo

- Hvala Naxi radiju na savršenoj organizaciji i prilici da se, na ovako originalan način, družimo sa našim najvernijim fanovima. Ljudi su imali prilike da vide gde radimo i kako se pripremamo za koncert na Tašmajdanu. Ovo je bila prava rokenrol akcija, drago mi je da je izazvala toliko pažnje! Jednostavno ta interakcija između muzike i publike je jako važna za radio i drago mi je da smo na ovaj način slušaocima omogućili da otkriju kako su nastale pesme koje svakodnevno slušaju na Naxi radiju - rekao je Kiki Lesendrić, frontmen grupe Piloti.

foto: Promo


Do studija Kikija i Pilota, slušaoci su se vozili specijalnim Naxi autobusom na kome su bili ispisani stihovi nekih od najvećih hitova kultne rok grupe. Najvernije fanove autobus je vozio od Trga Nikole Pašića, preko Brankovog mosta i Novog mosta na Adi do Ade Cigalnije, dok su svi oni u glas pevali pesme Kikija i Pilota, što je koji je skrenulo pažnju i oduševilo brojne prolaznike centralnih gradskih ulica.

foto: Promo


- Ovo je stvarno dan za pamćenje, konačno sam upoznala ljude čije pesme obožavam da slušam od detinjstva! Hvala mojoj omiljenoj radio stanici na ovakvom ugođaju, uživala sam od početka do kraja - rekla je jedna od fanova.

foto: Promo


Da bi osvojili pozivnicu za Naxi dan za pamćenje sa Kikijem i Pilotima, slušaoci su morali da pokažu da su pravi fanovi ove grupe pevajući njihove najveće hitove uživo u radijskom programu. Dvadesetoro najkreativnijih družilo se sa Kikijem i Pilotima u prvom Naxi danu za pamćenje.

makonda-tracker