Hladno pivo u Nišu

0
Zagrebačko Hladno pivo održaće 26. juna prvi put u 20- godišnjoj karijeri koncert u Nišu, na Letnjoj pozornici Tvrđave

Ovaj koncert ipak neće biti prvi susret frontmena Mileta Kekina sa gradom na Nišavi.

- To je prvi koncert Hladnog piva, a meni je povratak u Niš, jer sam davnih, davnih dana tamo bio u vojsci. Drago mi je što ću se sada vratiti u Niš da malo vidim šta se u međuvremenu promijenilo, šta se dogodilo od davne 1988/89. godine kad sam bio u vojsci - kaže Mile za sajt agencije Long Play.

Frontmen Hladnog piva se priseća da kao običan prašinar nije imao baš puno izlazaka u grad, ali ipak u srcu nosi neka neobična mesta u Nišu. Koncert 26. juna možda će biti prilika da se Mile ponovo prošeće i priseti starog kraja.
- Znam da je bio jedan kafić u Nišu u kome su od jutra do mraka puštali Azru i Džonija Štulića. Možda ga uspijem ponovo naći? Baš bih svratio da popijem pivo. Mislim da je tada bilo Jagodinsko u pitanju - kaže Mile.

 Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se od 1. juna kupiti po ceni od po 800 dinara na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop. Najbržih 500 niških Hladnopivopija sleduje uz kupljenu ulaznicu kao poklon DVD Knjiga postanka u izdanju Long Play-a.

makonda-tracker