Regina peva za Haiti

0
Grupa Regina učestvovaće kao predstavnik Bosne i Hercegovine na humanitarnom koncertu u Sofiji, koji je, na predlog vlasti Haitija, posvećen obnovi kino teatra Trijumf u Port-o-Prensu

Koncert će se održati 30. maja u sklopu XV Arts festivala uz učešće muzičkih zvezda sa Balkana. Inicijativu ovom nastupu dao je ministar kulture Francuske gospodin Miteran, a podržali su ga i Ministarstva kulture svih balkanskih zemalja.

I Srbija se uključila u ovu akciju, pa će u Sofiji nastupiti Jelena Tomašević, a koncert će biti direktno prenošen na drugom program RTS-a, u nedelju 30. Maja u 17 časova.

Ovo nije prvi put da grupa Regina učestvuje u humanitarnim akcijama. Tako su u Srbiji podržali akciju izgradnje sportskih terena u osnovnim školama iz siromašnih opština, zatim Fond Srbije za vaše srce, a u Bosni kupovinu ambulantnog vozila za opštinu Drvar.

Ovih dana grupa Regina u Beogradu počinje snimanje novih pesama koje će izdati kao bonus na svom koncertnom albumu. Taj album je snimljen na velikom sarajevskom koncertu. Prvobitni tiraž aktuelnog albuma Vrijeme je koji je izašao kao koprodukcija Music Star Productiona i PGP je u kratkom roku rasprodan. Drugi tiraž je odštampan ovih dana i CD Vrijeme je ponovo se može nabaviti u muzičkim radnjama i CD šopovima.

makonda-tracker