pravi spektakl

Elektro rock pop događaj koji ne bi trebalo propustiti: 3 benda za savršeni provod!

0
U Beogradskom Domu omladine 5. maja nastupiće bendovi Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community.
foto: Promo
foto: Promo

Beogradska publika će 5. maja imati priliku da na jednom mestu čuje tri sjajna benda! Auf Wiedersehen, Sana Garić i Flesh Community će nastupitu u beogradskom Domu omladine, a publici obećavaju odličnu svirku! Koncert počinje u 21h, a sve ostale informacije o događaju možete pronaći na oficijalnoj stranici događaja.

 

Sana Garić je krajem prošle godine objavila debitantski album “Svet za nas” koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima. Pesme obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera. Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) uživo nastupaju Luna Škopelja (klavijature), Marija Nikolić (klavijature) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije). Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević - Rahmanee. Ceo album "Svet za nas" možete slušati na oficijalnom YouTube kanalu Sane Garić

 

Auf Wiedersehen je beogradski rokenrol/electro bend, nastao 2010. godine. Minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol i bluz gitarama. Oslonac na groove-u i gitarski repetitivni gitarski rif muzici Auf Wiedersehen-a daju plesni karakter sa ostajanjem na energičnim rokenrol osnovama. Koncertno izvođenje je otvorenije forme, sa elementima improvizacije. U junu 2016. objavljuju svoj prvi album za izdavačku kuću Mascom Records. Prvi album sastava Auf Wiedersehen možete poslušati ovde.

 

foto: Promo

 

Flesh Community je elektro sastav iz Beograda aktivan od 2013. Grupu čine 2 člana, Miloš i Pavle, koji zajedno stvaraju svoju vrstu urbane bluz muzike. Fascinacija erotikom, kriminalom, ljubavlju i sta znači biti individua u 21. veku.

makonda-tracker