opet drugačija!

Lady Gaga PONOVO iznenađuje! Novim hitom obara sve rekorde

0
Pop diva je prethodnog vikenda priredila nezaboravan nastup posetiocima glavne bine najpoznatijeg muzičkog festivala Coachella u Kaliforniji.
foto: Promo
foto: Promo

Lady Gaga je prethodnog vikenda priredila nezaboravan nastup posetiocima glavne bine najpoznatijeg muzičkog festivala Coachella u Kaliforniji.

 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Ono što je najviše iznenadilo sve njene fanove jeste to da je, pored svojih najvećih hitova sa svih prethodnih albuma, premijerno izvela potpuno novi singl "The Cure".

 

Sve je podsećalo na "Doručak kod Tifanija": Lejdi Gaga kao Odri Hepbern pevala Elton Džonu ! (VIDEO)

 

 

Ovo je zasigurno jedna od najuspešnijih, a u isto vreme i najzauzetijih godina za tridesetjednogodišnju pevačicu. Nakon uspeha sa albumom "Joanne", spektakla na Super Bowl Half Time Show-u i nastupom sa hevi metal ikonama Metallicom na dodeli Grammy nagrada, pevačica se sprema za veliku "Joanne" turneju. Ova turneja se sastoji od 62 koncerta širom Amerike i Evrope, a nastup na Coachella festivalu bio je svojevrstan uvod u turneju.


Pesma "The Cure" potpuno se razlikuje od zvuka na koji smo navikli na aktuelnom albumu "Joanne" – sa kantri prizvuka Lady Gaga je prešla na upbeat pop, a singl kao producenti potpisuju Nick Monson i Detroit City.
 

 

makonda-tracker