PESMA, SLOGAN I PORUKA

Veliki trud uložen je da se istaknu prave vrednosti i hrišćanske vrline: Poznati pevaju - zavoli, zavoli! (FOTO)

0
U sklopu akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove" snimljen je spot za pesmu "Zavoli, voli!", koji je posvećen bolesnoj deci i siromašnim porodicama...
foto: Promo
foto: Promo

Pesmu pevaju Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Željko Vasić, Aleksandra Radović, Sale iz Tropiko benda, Saša Kovačević, Danica Krstić i Vesna Pavlović. U spotu se osim pevača pojavljuje i glumica Brankica Sebastijanović, trener i bivši fudbaler Aleksandar Stanojević, i učenici iz osnovnih škola sa veronuke "Aleksa Šantić" Kaluđerica, "Dragan Lukić" Novi Beograd, "Dositej Obradović" Dušanovac i "17. Oktobar" Jagodina.

foto: Promo

Spot je snimila produkcija Šarf - Dragan Đorđević - Belja, a reditelj spota je Vesna Pavlović. Uložen je veliki trud da se istaknu prave vrednosti i hrišćanske vrline i pošalju prave poruke, kako tekstom i muzikom, tako i video spotom.

foto: Promo

Svako od nas se može pridružiti akciji, i pomoći slanjem SMS poruke na sledeće brojeve: Srce za decu 2552 (za Despota), Budi human 3030 (redni broj po izboru), Podrži život 5757, Za decu obolelu od raka 1150, Jedan SMS za jedan obrok za porodice na Kosovu 1033, Srbi za Srbe (za mnogodetne porodice na Balkanu) 7673, Za Aleksandra Adamovića 165 na 3030, Za Mariju Milošević 255 na 3030, Za Sofiju Mićević 272 na 3030.

 

1 / 15 Foto: Promo

 

Učesnici akcije žele vam srećan najveći hrišćanski praznik Vaskrs, uz poruku:

Hristos Voskrese! ZAVOLI, VOLI! Svako dobro od Boga i Majke Božije! Pratite prave vrednosti života, činite milostinju, jer vaše malo nekome znači mnogo. Bog ti je podario, daruj i ti."

makonda-tracker