Ana Oksa na Pjesmi Mediterana

0
17 Festival mediteranske muzike Pjesma Mediterana održaće se na Trgu Slikara ispred preko 2000. godina starog grada u Budvi, od 4. do 7. juna
foto: promo
foto: promo

Za prethodnih pola godine, pristiglo je više od 300 kompozicija, a Umjetničko tijelo u sastavu Maja Perfijeva, Đelo Jusić i Milan Stupar odabralo je 32 kompozicije koje će se ove godine predstaviti budvanskoj i balkanskoj televizijskoj publici.

Na polufinalnim večerima 4. i 5. juna predstaviće se 32 kompozicije, a među takimčarima su i Kaliopi, Dado Topić, Ana Stanić, Bojan Marović, Vlado Kalember... Nakon takmičarskog dela polučasovne koncerte održaće poznati domaći izvođači.

Tokom finalne večeri 6. juna predstaviće se 24 kompozicije, a u pauzi između takmičarskog dela i glasanja žirija, koncerte će održati muzičke zvijezde iz regiona, među kojima je i pevačica Ana Oksa.

Medijski partner festivala je Radio televizija Crne Gore koja će uživo prenosti festival, a putem direktnog prenosa Pjesmu Mediterana će pratiti i u svim zemljama EX-Yu prostora i Bugarskoj.

Tehnička produkcija poverena je Megatonu, a voditelji festivala biće proslavljeni glumački i bračni par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović.

makonda-tracker