uz prigušenu atmosferu

Petak je sjajan dan za folk rok i amerikanu u KC Gradu!

0
Petak 7. april, 21h // Kc Grad
foto: Promo
foto: Promo

Ako volite folk rok i amerikanu, rezervišite 7. april za sjajan koncert – u KC Gradu nastupa italijanski kantautor Bob Corn, predgrupa je domaći bend On Tour, dok će vizuelno ceo događaj uobličiti beogradska umetnica Ema Ema Ema

foto: Promo


U intimnoj atmosferi galerije KC Grada, uz prigušeno svetlo i jastuke za sedenje imaćemo priliku da se utopimo u muziku italijanskom izvođača Bob Corna na akustičnoj gitari, koji svoju muziku zove “tužnim pankom”. Sa brojnim koncertima po Italiji i svetu i šest albuma iza sebe, ovaj autor prvi put nastupa u Srbiji. Ovaj specifični umetnik živi u seocetu na severu Italije i već dugi niz organizuje muzički festival u blizini Bolonje koji se pročuo po svetu. Njegovu muziku su prepoznali ili svirali ili jednostavno se družili sa njim i velikani ovog zvuka kao što su Mike Watt, Dinosaur JR, Calvin Johnson, Explosion in the Sky ili pak Bonnie “Prince” Billy.

foto: Promo


Vladimir, Ivana i Marko, trio okupljen pod imenom On Tour koji je nedavno proslavio 5. rođendan, jedni su od vodećih predstavnika beogradske indie i amerikana scene. Prepoznatljivih vokala, sa tekstovima koji ulaze u srž priča o ljubavi ili neobičnim sudbinama, već duži niz godina ostaju jedna od najspecifičnijih pojava na sceni.

Muziku će pratiti vizuelni performans beogradske umetnice Eme Eme Ema

makonda-tracker