sunčan dan bio je idealna scenografija

Vredne Frajle nastavljaju punom parom: Najzanimljiviji momenti sa snimanja spota za pesmu Ljubav na dar (FOTO)

0
Vredne The Frajle nastavljaju sa radom "punom parom" i ovih dana su u Zagrebu snimile video spot za pesmu "Ljubav na dar"! Proleće je vreme ljubavi, pa je predivan i sunčan dan bio idealna scenografija za snimanje spota u režiji Filipa Filkovića...
foto: Promo
foto: Promo

"Ljubav na dar" je romantična ljubavna balada kojom The Frajle najavljuju novi studijski album istog imena, čije je objavljivanje najavljeno za četvrtak, 27. april.

 

foto: Promo

Na albumu će se naći jedanaest potpuno novih pesama The Frajli i tri obrade, a u radu na albumu su učestvovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

 

foto: Promo

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja - "Naš prvi album sa putovanja", "A strana ljubavi", "B strana ljubavi", "Meni trebaš ti" kao i brojne rasprodate nastupe po celoj regiji.

 

1 / 6 Foto: Promo

 

Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade: MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

makonda-tracker