Bajaga, Let 3 i Elvis na Ex-Yu Rock Fest-u

0
Bajaga i Instruktori, Let 3, Ortodox celts i Elvis J Kurtović nastupiće na drugom Ex-Yu Rock Fest-u 26. juna na stadionu u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva.

Ulaz za koncert koštaće neverovatnih 100 dinara, a publika će imati na raspolaganju fudbalski teren i tribine stadiona starčevačkog FK Borac. Posle uspešnog prošlogodišnjeg dvodnevnog koncerta, Mesna zajednica Starčevo odlučila je da to postane tradicionalna manifestacija. Lista izvođača za koncert je spremna, a i radovi na krovnoj konstrukciji na stadionu privode se kraju.

- Po završetku prošlogodišnjeg koncerta koji je bio uspešan, odmah smo se opredelili da i ove godine pa i sledećih, organizujemo koncert. Ove godine ponovo ćemo imati nastupe grupa iz bivše SFRJ. Srbiju će predstavljati Bajaga i Ortodoks Kelts, Hrvatsku riječki Let 3, a Bosnu i Hercegovinu beogradsko-sarajevska grupa Elvis J Kurtović - najavljuje na sajtu agencije Long Play Petar Andrejić iz organizacionog odbora EX YU Rock Fest-a.

U okviru velikog koncerta organizovanog povodom završetka radova na infrastrukturi Starčeva prošle godine na stadionu FK Borca, između sedam i deset hiljada posetilaca, od kojih su mnogi došli iz Pančeva, Beograda i šire okoline, uživalo je u višečasovnom rok maratonu Partibrejkersa, KUD idijota, Ateist repa, Zbogom Brus Lija, Zabranjenog pušenja i lokalnih bendova.

makonda-tracker