24.mart

Decu loših muzičara slave buđenje proleća u Božidarcu

0
Jedan od kultnih bendova na čijim svirkama svi đuskaju, nastupiće u Božidarcu sa početkom od 20 časova, a momci obećavaju odličan provod!
foto: dušan Mirković
foto: dušan Mirković

Nakon duže pauze, publika će imati priliku da opet čuje jedan od najboljih bendova na ovim prostorima - Decu loših muzičara u petak, 24. marta u klubu Božidarac sa početkom od 20 časova.

Jedan od kultnih bendova na čijim svirkama svi đuskaju, 24. marta nastupiće u Božidarcu sa početkom od 20 časova, a momci obećavaju odličan provod!

DLM je već uveliko u studiju gde radi na novom materijalu, ali ono što su pre toga obećali publici je remasterizacija svih njihovih albuma koji će u fizičkom izdanju ponovo biti dostupni svim poštovaocima njihove muzike u izdanju Mascom Records-a u toku ove godine.

Bend će u Božidarcu nastupiti u sledećem sastavu: Zoran Milivojević - bubanj, Zoran Živković - bas gitara, Lazar Ilić - električna gitara, Nenad Petrović - vokal, Mihajlo Bogosavljević - trombon i Borislav Veličković - truba.

Kao gosti na koncertu nastupiće sastavi Mladi Džek i Degeneza, dva odlična mlada benda koji će sigurno doprineti dobroj i zagrejanoj atmosferi.

makonda-tracker