veliki uspeh

Divlje jagode specijalni gosti na koncertu grupe Deep purple

0
Spektakl koji nas čeka u zagrebačkoj Areni 16.05. 2017 na koncertu Deep Purple-a, uveličaće njihovi specijalni gosti Divlje Jagode!
foto: Promo
foto: Promo

- Izuzetna mi je čast da se priključim mnogim velikim bendovima poput Europe, Alis Kuper… itd, kako bi svi zajedno rekli 'the last goodbye' grupi čija je muzika nemerljivo uticala na sve nas i trajno promenila rok muziku kakvu znamo - rekao je Lipovača.

 

Divlje jagode, legendarni bend koji u ovoj, 2017-toj započinje obeležavanje jubileja 40 godina uspešnog rada na muzičkoj sceni, na ovom koncertu udružio je snage sa čuvenim vokalom - Tonijem Martinom, poznatijem i kao pevačem legendarne grupe Black Sabbath.

 

Koncert u zagrebačkoj Areni biće njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kome će osim specijalnog i ne standardnog seta hitova Divljih Jagoda odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput 'Paranoid', 'Heaven and Hell' ili Headless Cross.

 

- Na ovom koncertu, gde će nam gost biti Toni Martin, Divlje Jagode izvešće specijalni žestoki set pesama od samog početka do kraja, uz dodatno iznenađenje na sceni. Takođe, biće mi čast da se ponovo sretnem sa prijateljem Don Airy-em i svirati zajedno u ZG areni - rekao je Zele frontmen grupe Divlje jagode.

 

Da podsetimo, da su Toni Martin i Zele Lipovača, sarađivali na poslednjem Zeletovom solo instrumentalom albumu „Internal waves of love“. Toni Martin, se na ovom albumu pojavlje kao specijalni gost, a u pesmi „Missing you“ pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije.
 

makonda-tracker