interesovanje sve veće

E-Play, Laka i Nežni Dalibor hedlajneri prve #Kontakt2017 konferencije u Beogradu

0
Zbog velikog interesovanja i velikog broja najavljenih posetilaca, KONTAKT KONFERENCIJA je otvorila još jedan, nulti dan - veče dobrodošlice!
foto: Nebojša Babić
foto: Nebojša Babić

U prvu regionalnu Kontakt konferenciju uvešće nas svojim nastupom 22. marta Nežni Dalibor! U Elektropioniru će celovečernjim koncertom promovisati album U slojevima.

Prvog konferencijskog dana, 23. marta, na zvaničnom otvaranju Kontakta očekuje nas veliki beogradski koncert grupe E-Play! Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video spot pesme Da budemo samo dobro koju su nedavno plasirali.

- Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima. Za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč - poručuje Maja Cvetković u svom stilu - uvek okrenutom publici!

E- Play trenutno priprema novi album čiji je izlazak planiran tokom godine , a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanovic Kika.

Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencije organizatori su se odlučili za vrcav i zavodljiv koncert, zabavan u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu! Posle pune dve godine u Beograd se vraća Laka - 24. marta u Elektropionir! Zna beogradska publika kakav šou Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije.

U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan! Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona.

Budimo životinje bez straha od sirotinje i nemajmo kajanja jer nam je proš'o rok trajanja poručuju Laka i Lela i još jednom dokazuju da su najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni.

Lakin aktuelni singl Malokrvna zarazio je Balkan! Malokrvna prevešće ga preko brvna i sve do Elektropionira gde će koncertno zatvoriti prvu regionalnu Kontakt konferenciju 24. marta.

U Elektropioniru se u dva konferencijska dana priprema i prateći muzički program na koji je ulaz BESPLATAN:

23. mart

 

17:30 - popodnevni afterwork matine uz mini koncert grupe DEGENEZA
18:30 - grupa VIZELJ promovisaće svoj upravo objavljeni album ,,Naj bolji" svirkom iznenađenja
19:30 - gosti iz Slovenije, sve popularniji KOALA VOICE, predstaviće se svima koji do sada nisu bili u prilici da ih upoznaju i dožive energiju koju emituju sa bine

24. mart:


17:30 - mini svirka grupe MOREUZ, novi bend na beogradskoj sceni koji je upravo objavio debi istoimenog naziva.
18:30 - gosti iz Makedonije, sastav RIB, odvešće nas u laganu surf vožnju
19:30 - Kanda Kodža i Nebojša će prezentovati svoje upravo objavljeno live izdanje i izvešće neke od pesama koje su se našle na ovom albumu koji su dugo i pažljivo pripremali.

 


Podsećamo da su učešće u KONTAKTU uzeli predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na sledeće teme:

 

 

  • Festivali promoteri gradova
  • Festivali od ideje do realizacije
  • Festivali kao destinacije
  • Savremena diskografija


Ulaz na panele i diskusije koje se održavaju u Marsh Open Space-u u Cetinjskoj ulici je besplatan.

 

makonda-tracker