dobar provod neće izostati

8. marta u Beogradu: Grupa Colonia

0
Ne propustite koncert u najboljem Beogradskom klubu Kasina i 8.3.2017. dođite slušati hitove grupe Colonija.
foto: Facebook
foto: Facebook

Status najbolje grupe u regiji Colonia je još jednom potvrdila osvojivši nagradu Oskar popularnosti, koji je pevačici Indiri Levak uručen na svečanoj dodjeli u Banja Luci.

 

Na jubilarnom, dvadesetom izdanju glazbene manifestacije Oskar popularnosti, grupa Colonia, koja iza sebe ima dvadesetogodišnji staž na muzičkoj sceni, pokazala je i dokazala kako kvaliteta i pozitivna muzička priča može trajati i biti uspješna u kontinuitetu.

 

foto: Facebook

Indira je svojim nastupom te večeri podigla atmosferu u dvorani do vrhunca i zahvalila se svim fanovima iz cele regije koji prate njihov rad.

 

„Banja Luka, hvala od srca, posebno me veseli što je nova mladost prigrlila Coloniju i pjevaju sa mnom u glas... srce mi je puno! Zbog toga se bavim glazbom, jer povezuje ljude svih generacija!“ - izjavila je Indira Levak, suverena vladarica scene.

 

Iako su već neko vrijeme u studiju gdje pripremaju kompilacijski album, Colonia nije smanjila tempo koncerata i za Dan žena, 8.3.2017. dolazi u Beogard u klub Kasina. Osim pjesmama za sve generacije i neiscrpnom energijom na nastupima , Indira iznenađuje transformacijama i odličnim scenskim nastupom. Pa smo je na karnevalskom koncertu imali priliku da vidimo transformisanu u Tinu Tarner.

 

 

makonda-tracker